Navigation Content

Naša mala obitelj

Naša mala obitelj

Our Little Family

Pratimo svakodnevicu obitelji niskog rasta Dana i Michelle Hamill

INFO

Sažetak

Pratimo Dana i Michelle Hamill i njihovo troje djece: šestogodišnjeg Jacka i trogodišnje blizance Cate i CeCe. Kao i svi ostali, oni pokušavaju uskladiti posao, školu i vrijeme koje provode s obitelji, ali uz jednu veliku razliku: svi su patuljastog rasta.

Nije uvijek lako odrastati kao malena osoba u velikom svijetu te Jack, Cate i CeCe s godinama postaju sve svjesniji svoje različitosti. Dan i Michelle odgajaju djecu vođeni vlastitim iskustvima i pomažu im da nadiđu fizičke prepreke i zlostavljanje te ih poučavaju kako da se prilagode svijetu koji nije stvoren za njih.

Najvažnija stvar za obitelj Hamill jest da njihova djeca odrastu u snažne i ponosne osobe koje znaju da su unatoč svojoj visini jednako vrijedne kao i drugi ljudi. Svijet je prostran i nikad ne znaju što ih čeka iza ugla, no Hamillovi zajednički mogu riješiti sve poteškoće.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...