Navigation Content

Osiguranje u zračnoj luci

Osiguranje u zračnoj luci

Airport Security: Colombia

Upoznajemo članove službe sigurnosti koji nadgledaju glavni kolumbijski zračni terminal

INFO

Sažetak

Međunarodna zračna luka El Dorado glavni je kolumbijski zračni terminal i jedan od najmodernijih i najprometnijih u cijeloj Južnoj Americi. Kompleks se prostire na desetke tisuća kvadratnih metara, prima više od 23 milijuna putnika i više od 500 tisuća tona robe na godinu.

Serija se usredotočuje na članove službe sigurnosti koji nadgledaju El Dorado 24 sata na dan. Oni su vrhunski obučeni pojedinci koji djeluju u timovima kako bi riješili visokorizične situacije u bilo kojem trenutku. Svaki je dan drukčiji i oni se u svakom trenutku mogu naći usred mjesta zločina.

Pokušaji krijumčarenja droge, deportacije, medicinski hitni slučajevi, krađe identiteta i trgovina ljudima samo su neki slučajevi s kojima se suočavaju. Aerodromska služba sigurnosti zadužena je za suzbijanje kriminala i rješavanje kriznih situacija.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...