Navigation Content

Obitelj polarnog vuka i ja

Obitelj polarnog vuka i ja

Snow Wolf Family & Me

Snimatelj Gordon Buchanan želi upoznati polarne vukove, te poznate neuhvatljive i opasne predatore

INFO

Sažetak

Serija prati kako Gordon Buchanan nastoji steći povjerenje čopora divljih vukova i njihovo troje mladunaca te otkriva pravu narav tih iznimnih životinja.

Oko tih fascinantnih životinja ispredene su legende, a ipak biolozi dosad nisu uspjeli pratiti sve detalje njihova života u divljini. Svo naše znanje o njima proizlazi iz života jedinki u zarobljeništvu i povremenih susreta u divljini.

Gordan  se želi zbližiti s obitelji divljih vukova kako bi što bolje upoznao jednu od najomiljenijih životinja na svijetu, ali često i zastrašujućih.

Na kanadskom otoku Ellesmere živi tako izolirana populacija vukova da ne poznaju čovjeka. Na toj zahtjevnoj lokaciji Gordon mora pokušati steći povjerenje čopora i njihovo troje mladunaca. Hoće li životinje Gordona smatrati lovinom ili suparnikom? I hoće li ikada pripustiti čovjeka u čopor?

Od dramatičnog trenutka kad Lunino troje osjetljive mladunčadi prvi put izađu iz brloga, do Gordonovih pokušaja da ga čopor prihvati, ovo je godina radosti, osjećaja i napetosti u dalekoj divljini kanadskog Arktika.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...