Prvi subotnji susret 15. kola MAXtv Prve lige igraju Lokomotiva i Osijek u Kranjčevićevoj. Riječ je o dvoboju dviju ekipa koje, uz potonule Pjesnike, trenutno igraju u najslabijoj formi od svih prvoligaških momčadi. Osječanima takva situacija nije strana, no za Lokose to je dosta neugodna istina.


Od kada je preuzeo Lokomotivu ove jeseni, Sreten Ćuk još nije uzeo prvenstvenu pobjedu pa je slijedom loših rezultata ekipa s Kajzerice propala sve do osme pozicije Prve lige, s koje se predobro vidi zona ispadanja. Lokomotiva i ove sezone ima jednu od talentiranijih prvoligaških ekipa prepunu posuđenih ili prepuštenih modrih igrača, no upravo zbog toga nedostaje joj pravi momčadski duh; Andrijašević, Perić, Pamić i Husejinović su pravi igrači, no više žele povratak u modro jato nego uspjeti s Lokosima! No i takva nemotivirana Lokomotiva i dalje je 'svemirski brod' za Osječane čiji su problemi još i teži. Jedini slavonski prvoligaš proživljava teške trenutke, a loša financijska situacija u klubu definitivno se odražava na formu i motiv igrača. U prošlom kolu Osijek je odigrao bez golova protiv Belupa na Gradskom vrtu, a s jednakim rezultatom u Kranjčevićevoj bio bi više nego zadovoljan. 

Hoće li Ćuk stići do prve pobjede na klupi Lokosa baš ove subote, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/