Navigation Content

Jednostavna jela Rachel Allen

Jednostavna jela Rachel Allen

Rachel Allen's Easy Meals

Popularna kuharica Rachel Allen vraća se svojim korijenima te nas uvodi u svoj privatni život kao nikada do sada

INFO

Sažetak

Rachel Allen će nam otkriti tajne svoje kuhinje te nam pokazati kako uživa u opuštenoj pripremi hrane u svom domu na irskoj obali.

U zanimljivoj i ležernoj seriji Rachel će nam  otkriti sve o svojoj strasti, stručnosti i znanju, te o svojim bliskim prijateljima i obitelji, putem priča snimanih u njezinom domu u Ballycottonu u Irskoj te njegovoj okolici.

Rachel će nam otkriti tajne svog pristupa hrani, bez obzira na to nalazi li se u ulozi zaposlene majke, iskušava li nove recepte i daje ih na kušanje susjedima ili kupuje namirnice od svojih omiljenih dobavljača.

Njezini su recepti ukusni i jednostavni te su zbog toga savršeni za užurbani život koji svi mi vodimo. Rachel će u svakoj epizodi gledateljima otkriti tri zanimljiva recepta.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...