Navigation Content

Park Avenija 666

Park Avenija 666

666 Park Avenue

Dobrodošli u zgradu The Drake, ozloglašeno mjesto u njujorškoj Park Aveniji, gdje su zloća, opsesije i nadnaravni događaji uobičajene pojave koje dolaze sa stanom

INFO

GlumciRachael Taylor, Dave Annable, Robert Buckley, Samantha Logan, Mercedes Mason, Erik Palladino, Helena Mattsson, Vanessa Williams

Sažetak

Nakon što se mladi par idealista, Jane Van Veen (Rachael Taylor) i Henry Martin (Dave Annable), doseli iz Srednjeg zapada u New York, i to u susjedstvo koje slovi kao glamurozno središte kulture i moći, ukaže im se velika prilika – tajanstveni vlasnik znamenite stambene zgrade Drake, Gavin Doran (Terry O’Quinn), ponudi im posao upravitelja zgrade.

Jane, djevojka iz male sredine s velikim ambicijama, oduvijek je htjela postati arhitekticom. Henry, zaposlenik gradonačelnikova ureda čija karijera brzo napreduje, razuman je, inteligentan i uporan mladi muškarac. Međutim, ubrzo su oboje primamljeni u opojni svijet njujorške elite.

Uz gomilu tajni iz prošlosti koje je naučio dobro sakrivati od drugih, Gavin stoji na čelu ovog svijeta luksuza i moći, a ujedno i upravlja mračnim silama u Drakeu. Njegova prekrasna i enigmatična supruga Olivia (Vanessa Williams) koristi svoju eleganciju, bogatstvo i društveni status kao oklop kojim se štiti od znatiželjnih pogleda… no uvijek postoje pukotine i u najčvršćem oklopu.

Jane i Henry ubrzo postanu lutke kojima Gavin i Olivia lukavo manipuliraju, te padnu pod utjecaj nadnaravnih sila koje vladaju u zgradi Drake, a koje ugrožavaju živote svih stanovnika. Neki od tih stanovnika su Brian Leonard (Robert Buckley), mladi dramaturg koji čezne za uspjehom koji je doživio na početku svoje karijere, Brianova supruga i modna fotografkinja u usponu Louise (Mercedes Masohn), te problematična mlada žena Alexis Blume (Helena Mattsson).

Tony DeMeo (Erik Palladino) je vratar u Drakeu i stoga zna sve što se događa u zgradi. Drake nad svojim stanarima ima neobjašnjivu moć i mami ih nudeći im ostvarenje njihovih najvećih ambicija i snova, no hoće li se svi stanari izvući živi?

Hoće li itko razotkriti istinu o prošlosti i sadašnjosti enigmatičnog bračnog para Doran? Tko će pobijediti u vječnoj bitki između dobra i zla?

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...