Navigation Content

Ed Stafford: Put u nepoznato

Ed Stafford: Put u nepoznato

Ed Stafford: Into the Unknown

Ed Stafford je na misiji da istraži najnovije tajne našeg planeta

INFO

Sažetak

Ed Stafford je odlučio svako putovanje pretvoriti u doista autentičnu avanturu, njegov pristup je da se baci ravno u akciju – odlaskom na ciljanu lokaciju uz minimalnu pripremu, svega nekoliko sati nakon što je saznao kamo ide.

S fotografijama Zemlje, snimljenima pomoću špijunskih satelita i Međunarodne svemirske stanice, koje prikazuju neobične i neobjašnjive markacije na nekima od najnepristupačnijih i najudaljenijih mjesta na svijetu, Ed odlazi u potragu s ciljem objašnjenja zagonetke.

Od istraživanja gigantskih bijelih crta koje se pojavljuju u Zapadnoj Gvineji do neobičnog uzorka kružnih točaka u središtu pustinje Danakil, svaka od fantastičnih snimki prikazuje nešto vrlo teško za identifikaciju, nešto što prije nije viđeno ili predstavlja anomaliju.

Putujući do ledenih kapa, preko pustinja i planinskih područja, Ed će se boriti s ekstremnim vremenskim uvjetima i neprijateljskim staništima, ali i surađivati s mještanima koji će mu pokušati pomoći svojim poznavanjem terena, smještajem i prijevozom.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...