Navigation Content

Pod svaku cijenu

Pod svaku cijenu

By Any Means

Uzbudljiva drama o tajnoj organizaciji koja, kada zakon zakaže, poduzima sve što je u njezinoj moći da privede zločinačku elitu pravdi

INFO

GlumciWarren Brown, Shelley Conn, Andrew Lee Potts, Gina McKee, Elliot Knight, Doug Allen

Sažetak

Neki se zločinci uvijek uspijevaju provući kroz pravosudni sustav. Ti veleumovi upravljaju svojim carstvima željeznom rukom, pa ipak, na papiru se doimaju posve čistima.

Oni se nikad ne nađu na mjestu zločina i nikad ne uprljaju ruke. Katkad čak manipuliraju i medijima ne bi li se prikazali kao žrtve koje policija progoni. Oni dobro poznaju sustav i znaju kako ga izigrati.

Ukratko, oni su jednostavno previše lukavi da bi ih se uhvatilo. No bez obzira na to, oni su ipak zločinci i treba ih maknuti s ulice.

Serija prati priču o tajnom odjelu koji živi na rubu te nastoji poraziti zločince u njihovoj vlastitoj igri. Ovaj odjel živi u sivoj zoni između slova zakona i istinske pravde.

Predvođen oštroumnim i zagonetnim Jackom Quinnom (Warren Brown), rječitom Jessicom Jones (Shelley Conn) i talentiranim računalnim znalcem Tomom Tomkinsom (Andrew Lee Potts), ovaj domišljati tim ne preza ni pred čime te se protiv zločinaca bori njihovim vlastitim sredstvima.

Nakon što im zagonetna Helen otkrije više o zločinu, oni uz pomoć lukavština i varki nastoje krivce privesti pravdi...

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...