Navigation Content

Zauvijek snažan

Zauvijek snažan

Forever Strong

Igrač ragbija zatvoren je u popravni dom gdje će zaigrati u momčadi koja će dospjeti i do državnog prvenstva

INFO

RedateljRyan Little

GlumciGary Cole, Neal McDonough, Penn Badgley, Sean Astin, Sean Faris

Sažetak

Sedamnaestogodišnji Rick Penning (S. Fans) ragbijaška je zvijezda. Igra za ekipu Rasorbacksa, a trener mu je otac, Richard Penning (N. McDonough). Zgodan i popularan, Rick je i obijestan mladić, sklon drogama i alkoholu, zbog čega dvaput skrivi prometnu nesreću. Nakon drugog prekršaja, sud mu odredi služenje kazne u popravnom domu.

U domu se Rick drži po strani od ostalih mladića, smatra da tu ne pripada. No trener koji trenira domske dečke u ragbiju, Larry Gelwix (G. Cole), prisiljava ga da uđe u tim. Rick očekuje da će Gelwix biti ista vrsta autoriteta kakav je njegov otac, strog, nepopustljiv i netolerantan, pa mu se opire, kao što se opirao ocu.

No, Gelwixu je, ma koliko volio ragbi i pobjede na terenu, nešto drugo mnogo važnije: da od mladića u svojemu timu stvori dobre ljude. Kad mu trener dodijeli ulogu kapetana tima, Rick prvi put zaista shvaća kakvu je životnu priliku dobio, no upravo tada mu zbog pozitivnih ocjena završava boravak u domu te se mora vratiti kući i ponovno zaigrati u očevom timu.

Film je proglašen najboljim na festivalu u Mesi, Arizona, na kojem se dodjeljuje nagrada za moralnost u filmskim ostvarenjima.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...