Par dana nakon europskog potopa na Allianz Areni Zagrebački modri vraćaju se domaćim nogometnim zbivanjima. Novi prvenstveni test slijedi im u subotu kada Dinamo gostuje kod Intera u Zaprešiću.Prema očekivanjima, čudo u Munchenu se nije dogodilo. Zagrebački je sastav na gostovanju kod Bayerna inkasirao pet lakih komada, a s takvim ulovom u svojoj mreži vratar Dinama Eduardo čak može biti i zadovoljan; da Bayern nije spustio ritam nakon što je poveo sa 4-0, tko zna koliko bi puta portugalski vratar vadio loptu iz svoje mreže. Mamićevi igrači dobili su pravu nogometnu lekciju, no očekivani poraz nije ih previše rastužio; puno su im važnija dva dvoboja s Olympiacosom! 

Za Modre je središnjica jesenskog dijela sezone zapravo najkritičniji dio sezone. Za razliku od svojih prvenstvenih konkurenata, Dinamo igra u 'europskom ritmu' utorak / subota, više se troši na svim planovima, a gust raspored zna osim umora i gubitka svježine donijeti i oscilacije u formi. Upravo na to računa Samir Toplak, trener Intera, ove subote; nada se da su Mamićevi igrači zbog petarde u Munchenu ispali iz ritma te da im zaprešićki travnjak neće biti inspirativan nakon što su prije samo par dana gostovali kod jednog Bayerna! Inter je vrlo dobar i čak igra dobro iznad očekivanja, a već je u prvom susretu protiv Modrih pokazao da može igrati i protiv najboljeg sastava Prve lige.

Kako će Dinamo reagirati nakon visokog poraza u Munchenu, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/