Navigation Content

Say It In Song

Say It In Song

Say It In Song

Ukoliko želite iskoračiti iz prijateljske zone, pitati nekoga da se uda za vas ili prekinuti vezu, obaviti "onaj" razgovor s djecom tinejdžerima ili se jednostavno želite ludo zabaviti i nešto otpjevati - onda obavezno gledajte "Say It In Song" jer ćete dobiti odlične ideje!

INFO

Sažetak

Želite svojoj simpatiji izjaviti ljubav tako da je oborite s nogu, dati otkaz na najluđi mogući način i postati legenda među kolegama, poželjeti nekom dragom sretan rođendan ili čestitati roditeljima godišnjicu braka… jedini problem je što vam nedostaju prave riječi za to.

Ne brinite više o tim stvarima jer MTV ima rješenje! Umjesto riječi, koje često usfale baš kada su najviše potrebne, iskoristite univerzalni jezik – glazbu, i recite to pjesmom!

"Say It In Song" je nova glazbena emisija koju vodi član čuvenog elektro-rep dvojca LMFAO, Redfoo.

Oslanjajući se na jedinstvenu moć glazbe da poveže ljude na moćan način, "Say It In Song" će zahvaljujući pjesmama prenijeti važne poruke kroz različite kreativne ludorije kao što su plesne točke, intimne serenade, spotovi "iz kućne radinosti", glazbene podvale i mnoge druge… gledatelji će dobiti uvid u pozadinu priče i pratit će kako se čitava akcija odvija dok tim stručnjaka osmišljava i priprema čitavu točku, a onda će uslijediti finalno iznenađenje i reakcija.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...