Navigation Content

B-Daman

B-Daman

B-Daman Crossfire

Uzbudljiva japanska animirana serija napravljena po uzoru na popularne igračke i igru B-Daman, o hrabrom i znatiželjnom dječaku Rikiju Ryugasakiju, koji se upoznaje s bićima iz svijeta B-Damana i kreće u pustolovinu života kako bi otkrio koje sve tajne krije taj neobičan i ponekad opasan svijet

INFO

Sažetak

Ovaj japanski anime prati avanture znatiželjnog dječaka Rikija Ryugasakija. Jednoga dana prijatelj Sumi pokaže mu igru koja se zove B-Daman. Odmah ga privuče ovaj uzbudljivi svijet, posebice nakon što dobije vlastito B-Daman biće, Thunder Dracyjana.

Riki uskoro otkriva da je njegov Dracyan zapravo Plavi zmaj iz skupine takozvanih Legendarnih zmajeva. Kad registrira svojeg Dracyana, dobije poziv na tajni turnir B-Damana poznat kao „Crossfire“, gdje se natječu B-Borci s posebnim B-Damanima koji imaju sposobnost govora, baš poput njegova Plavog zmaja.

Rikijev prijatelj Samuru Shigami također posjeduje jednog od Legendarnih zmajeva, i to Bijeloga zmaja. Riki i Samuru zajedno kreću u pustolovinu u kojoj otkrivaju misterioznu legendu o tim snažnim zmajevima, iza koje stoje moćnici, a pritom ne znajući kreću i u misiju spašavanja svijeta!

Tijekom njihova upoznavanja ovog novog svijeta, Riki i Samuru usvajaju nove trikove koji im pomažu da što lakše dođu do pobjede u B-Daman areni. Putujući steknu mnogo novih prijatelja, ali i opasne neprijatelje.

Hoće li Riki uz pomoć novih prijatelja otkriti sve tajne B-Damana? Hoće li postati novi pobjednik Crossfirea i spasiti svijet?

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...