Navigation Content

Povratak na dasku: Greg Louganis

Povratak na dasku: Greg Louganis

Back on Board: Greg Louganis

Intiman portret javnih trijumfa i privatnih borbi otvoreno gay sportaša Grega Louganisa. „Povratak na dasku“ prati Grega tijekom tri godine dok se bori s financijskom nesigurnošću i vraća se sportu kojim je nekoć dominirao

INFO

RedateljCheryl Furjanic

Sažetak

„Povratak na dasku: Greg Louganis“ intiman je portret javnih trijumfa i privatnih borbi otvoreno gay sportaša Grega Louganisa.

Osvježavajuće iskren dokumentarac o ovom četverostrukom olimpijskom prvaku, „Povratak na dasku“ prati Grega Louganisa tijekom posljednje tri godine dok se bori s financijskom nesigurnošću i vraća se sportu kojim je nekoć dominirao, ali u koji više nije dobrodošao.

Prijetnja da izgubi kuću u recentnoj financijskoj krizi prisiljava Louganisa da preispita svoje odluke, odnose i propuštene prilike u karijeri. Nevjerojatnim pristupom film otkriva kompliciran život sportaša čija su gracilnost, ljepota i hrabrost potaknuli svjetsku fascinaciju skokovima u vodu.

Prati Louganisov uspon iz teškog djetinjstva do gotovo svjetskog priznanja kao najboljeg skakača u povijesti tog sporta te od jednog od prvih otvoreno gay sportaša s HIV-om do zanemarene sportske ikone.

„Povratak na dasku“ fascinantna je priča o američkoj legendi koja se vraća na svjetsku pozornicu kako bi se borila s predrasudama, promovirala toleranciju i vratila se u svijet skokova nakon duge odsutnosti kako bi postala mentor idućoj generaciji.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...