Navigation Content

Zvjezdice

Zvjezdice

Zvjezdice

Nova sezona potrage za najsjajnijom glazbenom zvjezdicom

INFO

Sažetak

Za drugu sezonu dječjeg natjecateljskog showa prijavilo se 2500 klinaca i klinceza iz svih dijelova Lijepe Naše, a njih šezdeset će se u narednim tjednima predstaviti žiriju koji niti ove godine neće imati lak posao.

-Nije lako kada, nakon što poslušam šest izvođača, shvatim da ih je četvero bilo sjajno i znam da će trenutak izbacivanja biti težak. Kad se sjetim prošle sezone, ponosna sam što sam bila u tom trenutku na tom mjestu, kada smo svi shvatili što nam svima znači Mia Negovetić. Osjećam se privilegirano što sam bila tu, na ovom mjestu - kazala je Vanna koja će i ove godine u društvu Alke Vuice, Zdravka Šljivca, Enisa Bešlagića i Luke Nižetića ocjenjivati mlade kandidate. Svakog od njih će, baš kao i u prošloj sezoni, bodriti voditeljice Nives Čanović i Doris Pinčić Rogoznica.

Pravila su i ove sezone ostala ista - žiri, koji sjedi u stolcima, ne vidi natjecatelje dok pjevaju već su ispred njih samo ekrani na kojima su kratke informacije o pjevaču koji je tog trena na pozornici. Ako se žiriju svidi izvođač, pritiskom na zeleni gumb stolica se diže iznad pozornice i tada žiri napokon vidi pjevača.

No, ukoliko mu se usred pjesme taj natjecatelj ne svidi, pritiskom na crveni gumb spušta se ponovno ispod razine pozornice, odnosno, natjecatelj gubi glas žirija. Za prolazak dalje, natjecatelj treba imati svih pet glasova, a ako dobije četiri, mora ponovno pjevati, i to u 'a capella' fazi natjecanja. Tada žiri finalno odlučuje ide li kandidat dalje ili ne.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...