Navigation Content

Navy CIS: New Orleans

Navy CIS: New Orleans

NCIS: New Orleans

Uzbudljiva serija iz popularne i nagrađivane franšize 'Navy CIS', o specijalnim agentima posvećenim rješavanju zločina povezanim s vojnim osobljem, čija je radnja ovoga puta smještena u New Orleansu

INFO

GlumciScott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, Rob Kerkovich, Charles Barber, CCH Pounder

Sažetak

Kriminalistička serija prati područni ured Navy CIS-a koji istražuje slučajeve vezane uz vojno osoblje u New Orleansu odnosno 'The Big Easyju', gradu poznatom po svojoj glazbi, raskalašenosti i specifičnoj atmosferi koja vlada gradskim ulicama.

Tim predvodi specijalni agent Dwayne Cassius 'King' Pride (Scott Bakula), koji je rodom iz New Orleansa i kojemu je pravednost glavni pokretač u poslu i osobnom životu.

S Prideom radi specijalni agent Christopher LaSalle (Lucas Black), glavni zabavljač, ali ujedno i marljiv radnik, te specijalna agentica Meredith Brody zvana 'Merri' (Zoe McLellan), karizmatična i odlična ispitivačica koja je zatražila premještaj iz Velikih jezera u potrazi za novim početkom.

S njima radi i mrtvozornica dr. Loretta Wade (CCH Pounder), vrlo ekscentrična i pametna žena.

Ovaj šaroliki grad s mračnom stranom pravi je magnet za vojnike na dopustu, a kad nakon previše opuštanja uslijede nevolje, Prideov tim baca se na posao.

U prvoj sezoni serije, gledatelji imaju priliku upoznati se s likovima kroz zanimljive i često intrigantne slučajeve popraćene povećom količinu humora koji je karakterističan za serije s predznakom 'Navy CIS'.

Pride će na samom početku sezone prepoznati žrtvu ubojstva kao svojeg bivšeg štićenika, a specijalni agent Tony DiNozzo, kojega gledatelji znaju iz serije 'Navy CIS', doputovat će u New Orleans kako bi pomogao Prideu i njegovu timu riješiti slučaj.

Tijekom sezone, Prideov tim dobit će i pomoć Leroyja Jethra Gibbsa. Rješavat će se i zastrašujući slučaj ubijenog mornaričkog odvjetnika koji je na Noć vještica pronađen na groblju, s vampirskim ugrizima na vratu, kao i slučaj ubojstva koje se dogodilo tijekom Mardi Grasa, proslave koja je postala jednim od zaštitnih znakova grada New Orleansa.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...