Zahvaljujući prošlotjednoj pobjedi na gostovanju u Albaniji, pred zagrebačkim Modrima ovoga se utorka nalazi jedan rutinski posao; valja im sačuvati 2-1 iz Elbasanija i potvrditi plasman u skupinu Lige prvaka. Skenderbeu se ipak pokazao kao za klasu slabiji protivnik, protivnik koji definitivno nije na razini Dinama, odnosno na razini potrebnoj da bi se igrala Liga prvaka. Istina, Albanci su poveli u prvom susretu, no taj je zgoditak pao iz slobodnjaka i to zbog loše postavljenog zida, a veći dio utakmice Dinamo je izrazito dominirao. Na Maksimiru će dominacija Čorića i društva biti još veća, a Mamić se zapravo mora pribojavati samo kakvog zalutalog metka ili teškog podbačaja u vlastitim redovima.

Modri su u rezultatski komotnoj situaciji, a Skenderbeu je taj koji mora tražiti pogotke. No, teško da albanska momčad uopće može 'stisnuti' Dinamo i dovesti ga u neprilike. Izvjesnija je opcija golijade na Maksimiru i ulazak Dinama u skupinu Lige prvaka u velikom stilu; protivnika kakav je Skenderbeu grijeh je ne napasti i natrpati ga golovima!

Koliko će komada Dinamo zabiti Skenderbeuu i hoće li se u strijelce upisati i Pjaca, pogledajte na kanalu Arena 1 ili putem MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/