Navigation Content
Alfie
PON u 02:00History

Alfie

Zavodnik Jude Law u ulozi u kojoj je nekoć briljirao Michael Caine

INFO

RedateljCharles Shyer

Glumci Jude Law, Renée Taylor, Jane Krakowski, Marisa Tomei, Kevin Rahm, Omar Epps, Nia Long

Sažetak

Alfie (Jude Law) je karizmatični, šarmantni zavodnik iz Londona koji sada živi na Manhattanu. Besprijekorno odjeven i sređen, Alfie u svojim kasnim dvadesetima vodi hedonistički život zarađujući kao vozač limuzine.

Zavođenje nepoznatih žena njemu je posve prirodno i to radi s nevjerojatnom lakoćom. Osim odnosa sa samohranom majkom Julie (Marisa Tomei), Alfie se provodi s još nizom žena istovremeno.

Jedna od njih je udana Dorie (Jane Krakowski), koju je suprug zanemario i koja redovno nakon posla ulazi u limuzinu i vodi ljubav s Alfiejem.

Njegov najbolji prijatelj Marlon (Omar Epps), također vozač limuzine, uporno pokušava osvojiti svoju bivšu djevojku Lonette (Nia Long).

Prema istoimenom britanskom klasiku iz 1966., u kojem je glavnu ulogu nosio Michael Caine, snimljen je remake koji, za razliku od kultnog originala, ne pokušava niti nema neku izraženu socijalnu crtu ni značenje, već se sigurno smjestio u žanr komedije te pokušava dobro zabaviti gledatelja. I sva sreća da je tako jer vjerojatno ni producenti ni sam Jude Law nisu očekivali da mogu zasjeniti Michael Cainea, mada se Jude Law, mnogi će reći, pokazao u najboljem svjetlu i dokazao da je izvrstan glumac.

U ostalim ulogama su sjajna i prelijepa Marisa Tomei, Omar Epss, kojeg znamo kao doktora Foremana iz Dr. Housea, Susan Sarandon, Sienna Miller te Jane Krakowski, koju smo najbolje upoznali kroz lik Jenne Maroney iz humoristične serije „30 Rock“.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...