Nedjeljni program sedmoga kola MAXtv Prve lige otvaraju Slaven Belupo i Zagreb. U fokusu ovog susreta bit će trener Belupa Željko Kopić koji je prošle sezone s dosta uspjeha vodio upravo Zagreb.I s Belupom Kopić radi dobar posao; Slaven igra dobar nogomet, no to se za sad još ne vidi na tablici MAXtv Prve lige. Belupo je u šest kola upisao jednu pobjedu, tri puta je remizirao i dva puta je poražen. Koprivničani su u uvodnom dijelu sezone remizirali i kod Rijeke i kod Hajduka te su tako pokazali da se mogu nositi s najboljima, no istovremeno su im se događali porazi od ekipa tipa Istra i Inter u prošlom kolu. Koje će lice pokazati Belupo protiv Zagreba, saznat ćemo u nedjelju.

Zagreb je jedina momčad lige koja još nije upisala prvenstvenu pobjedu, a kako vrijeme prolazi, Pjesnici postaju sve usamljeniji na dnu tablice. Nešto ne štima u redovima Zagreba ovoga ljeta, a na Mediću je da što prije odgovori na postavljena pitanja.

Belupo protiv Zagreba na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/