Prvi ovosezonski dvoboj Hajduka i Osijeka igra se u nedjelju navečer na Poljudu. Bijelima ovaj meč stiže par dana nakon teškog susreta u Liberecu pa će Burić ponovo morati ispremiješati karte; valja mu odmoriti najvažnije igrače za uzvratni susret protiv Slovana koji se igra već narednog četvrtka.Hajduk je u Češkoj odigrao jedan slabiji meč, no i takav rezerviran kontrolirao je igru sve do desetak minuta prije kraja susreta kada je jedan odbijanac sretno kreirao gol šansu za Čehe. Minimalni poraz iz Libereca nije ugodan, no riječ je o i te kako aktivnom rezultatu, rezultatu koji garantira ludu utakmicu narednog četvrtka. Jasno je da će Burić sve potencijale svoje momčadi usmjeriti prema prolasku u skupinu EL-a te da će mu protiv Osijeka zaigrati samo oni najspremniji te oni koji su manje igrali na početku sezone. Takva situacija pogoduje Osječanima i povećava im izglede.

No bez obzira na realne kadrovske probleme, Hajduk ove nedjelje neće tankirati i sigurno će zaigrati na pobjedu, i to uvjerljivu. Dobra partija i prvenstveni trobod napunili bi Bijele samopouzdanjem pred uzvrat protiv Čeha; to je scenarij koji navijači Hajduka žele vidjeti ove nedjelje!

Hajduk protiv Osijeka na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/