Prvi susret drugoga kola engleske nogometne lige u petak igraju Aston Villa i Manchester United. Crveni se Vragovi u prvom kolu nisu proslavili iako su stigli do minimalne pobjede protiv Tottenhama; autogol Walkera donio im je trobod, no Teatar snova ostao je razočaran.Sezona je tek počela i Van Gaalu valja dati nešto vremena da uigra svoju momčad, no njegov kredit u Manchesteru definitivno curi. Nizozemac je samo ovoga ljeta u pojačanja ulupao sedamdesetak miljuna funti koje je, doduše, većinom nadoknadio prodajom Di Marie, Nanija i Van Persia. Obnovljeni United valja još neko vrijeme pričekati, no ne predugo... 

I Aston Villa je u prvom kolu upisala minimalnu pobjedu te također prilično nezasluženo; novak u ligi Bournemouth ih je nadigrao, no jedan gol Gestedea bio je dovoljan Villi za pobjedu. I Sherwoodova momčad doživjela je ovoga ljeta veliki redizajn. Villa je za sumanuto veliku sumu prodala Bentekea u Liverpool (33 milijuna funti!) te zarađeni novac uložila u nekoliko prespektivnih Francuza; stigli su Ajew, Amavi, Gueye, Veretout te još par igrača. Bit će zanimljivo ove sezone u Birminghamu!

Prošle sezone United nije uspio pobijediti Villu u gostima, a hoće li uspjeti ovoga petka, pogledajte na kanalu SportKlub 3 ili putem PPV usluge.