Navigation Content
Penelope

Penelope

U ovoj suvremenoj romansi, Penelope je film o nadahnjujućem putovanju, misterioznoj obiteljskoj tajni i moći ljubavi

INFO

RedateljMark Palansky

Glumci Christina Ricci, James McAvoy, Reese Witherspoon, Michael Feast, Simon Woods

Sažetak

Kako bi prekinula obiteljsku kletvu, Penelope mora pronaći istinsku ljubav s nekim od ‘njezine vrste’ i shvatiti najdragocjeniju lekciju u životu: ‘Volim se onakvom kakva jesam.’.

Penelope Wilhern, rođena u bogatom društvenom okružju, pati od Wilhelmske kletve, koja može biti poništena samo kad pronađe pravu ljubav. Sakrivena na imanju svoje obitelji, usamljena djevojka upoznaje niz prosaca u uzaludnom pokušaju njezinih roditelja da slome kletvu.

Svaki prikladni ženik zaljubljuje se u Penelope i njezin pozamašan miraz, sve dok njezina kletva ne bude otkrivena. Lemon, nestašni i nadobudni novinar žute štampe, želi fotografiju tajanstvene Penelope i unajmljuje Maxa da pozira kao potencijalan udvarač kako bi je mogao fotografirati.

Zgodni kockar bez imalo sreće, ubrzo shvaća da se zaljubljuje u Penelope, no odlučuje nestati, kako je ne bi razočarao. Razočarana od zadnje izdaje, Penelope odluči živjeti život prema vlastitim standardima.

Pronalazi pustolovinu i Annie, svoju prvu prijateljicu, i postane osoba kakva je trebala biti.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...