U trećem kolu MAXtv Prve lige Hajduk ide na za njega tradicionalno teško gostovanje u Pulu gdje ga čeka Pamićeva Istra.Bijeli stižu odlično raspoloženi nakon sjajne europske pobjede protiv Kopra i prolaska u narednu kvalifikacijsku rundu Europske lige. Burićev je Hajduk prošlog četvrtka odigrao odličan meč i deklasirao solidne Slovence rezultatom 4-1. Mlada je splitska momčad ponovo bila poletna, razigrana, vrlo kombinatorna i sve ozbiljnija u defenzivnom dijelu; neće biti lako njenim protivnicima ovoga ljeta.

Istra je u sezonu ušla pobjedom protiv Belupa, no u drugom je kolu naletjela na raspoloženu Lokomotivu i primila šest lakih komada. Za vjerovati je da će Pamić ove nedjelje svojim igračima savjetovati 'oprezniji pristup'. Istra jednostavno nije dovoljno dobra da 'stisne' Hajduk pa će lopta sigurno više biti u nogama Bijelih. Kao i više puta do sada na Drosini, gledat ćemo napade Hajduka na postavljenu obranu Istre. Burićevi igrači će sigurno biti manje svježi od Istrana budući da su igrali u četvrtak, no ta činjenica neće puno pomoći Istri. Vlašić, Balić i ostali žele upisati prvu prvenstvenu pobjedu, a Puležani se u ovom trenutku čine kao dosta pobjediv protivnik!

Hajduk na Drosini na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/