Navigation Content

Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom

Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom

Running Wild with Bear Grylls

Poznati stručnjak za preživljavanje Bear Grylls vodi novih petero slavnih u pustolovinu života

INFO

Sažetak

U novom serijalu Discovery Channela poznati pustolov i avanturist Bear Grylls, vodi odabrane slavne osobe na najluđe i najudaljenije lokacije širom svijeta, kako bi im pružio 48-satnu pustolovinu života.

U svakoj nas epizodi očekuje nova zvijezda, a na lude avanture s Bearom Gryllsom kreću Zac Efron, Ben Stiller, Channing Tatum, Tamron Hall, Deion Sanders i Tom Arnold.

 

U drugoj sezoni, holivudska zvijezda Kate Winslet suočit će se s izazovom života. Dobitnica Oscara pridružit će se slavnom pustolovu i stručnjaku za preživljavanje Bearu Gryllsu na 48-satnom ekstremnom pustolovnom izazovu preživljavanja u divljini, u predivnim i opasnim planinama Snowdonia.

Među zvijezdama koje će se pridružiti Bearu su i Kate Hudson, Jesse Tyler Ferguson, Michelle Rodriguez i Ed Helms.

Od panamskih džungli i udaljenih dijelova talijanskih Alpi, do planina Stjenjaka u Coloradu i crvenih stijena Utaha, neustrašivi sudionici suočit će se sa svojim najvećim strahovima te se okušati u svemu, od skakanja padobranom do spuštanja užetom, i to na nekim od najnegostoljubivijih predjela na planetu.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...