Zadnji ovosezonski susret Inter igra na Meazzi protiv Empolija. Plavo-crni su ove sezone ponovo razočarali svoje navijače koji osmu osvojenu poziciju Serie A vide kao priličan neuspjeh. Inter naredne sezone neće igrati u europskim kupovima i sva je prilika da ih čeka još jedna sezona tranzicije.Utakmica protiv Empolija mogla bi biti zadnja koju će naš mladi maestro Kovačić odigrati za Inter. Kako se bliži ljetni prijelazni rok, sve su glasniji prosci, a na tjednoj bazi stižu nam vijesti o upitima velikih svjetskih klubova za našeg talentiranog veznjaka. Navodno među interesente spadaju Liverpool, Arsenal pa čak i jedna Barcelona koja Matea vidi kao idealnu zamjenu za načetog Iniestu. 

Kova se u drugoj polovini ove sezone nije naigrao budući da ga je Mancini pedagoški ostavljao na klupi, no u završnici sezone talijanski trener ipak je davao više prilika Mateu. I protiv Empolija bi Kovačić trebao istrčati u prvom sastavu Intera, na zadovoljstvo navijača plavo-crnih koji ne dijele Mancinijevo mišljenje. 

Hoće li Inter slaviti u zadnjoj utakmici sezone i kako će Kova odigrati protiv Empolija, pogledjate na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge.