Navigation Content

Kickboxer 2

Kickboxer 2

Kickboxer 2: The Road Back

Iz pera scenarista „Bladea“ i „Grada tame“ dolazi drugi nastavak „Kickboxera".

INFO

RedateljAlbert Pyun

GlumciSasha Mitchell, Dennis Chan, Peter Boyle, Chari-Hiroyuki Tagawa, John Diehl

Sažetak

Prvi dio je proslavio Jean Claude Van Damme, ali najuspješniji je ipak Sasha Mitchell koji je odradio najveći broj nastavaka dobro poznate serije filmova, pa tako i drugi dio ovog eksplozivnog akcijskog filma.

David Sloan, Kurtov brat, čiji je lik u prvom dijelu odlično odradio Jean-Claude Van Damme, vodi karate klub. Mr. Sangha tajlandski je vladin dužnosnik pod čijim se pokroviteljstvom nalazi Tong Po, brutalni kickboxer kojeg je Kurt Sloan porazio te on sada želi revanš. Međutim, u naletu bijesa Tong Po ubije Kurta i umjesto njega, odluči izazvati njegovog brata Davida.

Sasha Mitchell glumio je u tri od pet nastavaka o šampionu kickboxa i mnogi smatraju da je njegov šarm bio jedan od presudnih elemenata za uspjeh tih čistokrvnih akcijskih filmova.

Dok je Van Damme žario i palio ozbiljnošću i snagom, Mark Dacascos egzotičnim izgledom i vještinama, Mitchell je savršen primjer "dečka iz susjedstva" – uvijek ljubazan i nasmijan – sve dok se ne pojavi ljuti protivnik!
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...