Navigation Content

Mušketiri

Mušketiri

The Musketeers

Epska serija prati d'Artagnana, Athosa, Aramisa i Porthosa u njihovoj borbi za pravdu, čast, ljubav i pustolovinu

INFO

GlumciLuke Pasqualino, Tom Burke, Santiago Cabrera, Howard Charles, Peter Capaldi, Maimie McCoy, Hugo Speer, Tamla Kari

Sažetak

U 17. stoljeću na pariškim ulicama zakon i red više su ideja u nastajanju nego stvarnost. Mušketiri Athos, Aramis i Porthos nisu samo tjelesni čuvari kralja Luja XIII. Oni su nerazdvojni, odani do smrti i predani provođenju pravde. Ovaj izvrstan tim odlično uvježbanih vojnika zajedno se bori za čast, ljubav, ali i iz čistog užitka.

D'Artagnan (Luke Pasqualino) dolazi u Pariz odlučan da pronađe očeva ubojicu, za kojeg jedino zna da se zove Athos, te da osveti očevu smrt. Nakon što izazove trojicu mušketira na dvoboj, oduševi ih svojom strašću i vještinom. Kad shvati da mračne sile žele baciti lažnu sumnju na mušketire i da Athos nije čovjek kojeg traži, d'Artagnan ubrzo otkrije u ovim obijesnim vojnicima srodne duše.

Athos (Tom Burke), koji je odbacio svoj plemićki naslov kako bi postao mušketir, ubrzo postaje d'Artagnanov prijatelj. Porthos (Howard Charles) je nevjerojatan lik siromašnog podrijetla koji svoju obitelj pronalazi u ostalim mušketirima. Šarmantni Aramis (Santiago Cabrera), kojem nikad ne manjka obožavateljica, neprestano se zaljubljuje i odljubljuje. Unatoč tome, on je lukav pragmatičar i žestok borac koji drži ključno mjesto u bratstvu.

Ovo je serija o strasti, odanosti i bratstvu. D'Artagnan i mušketiri neprestano se bore da održe red i zaštite kralja i kraljicu, te da osujete spletke tajanstvenog kardinala Richelieua (Peter Capaldi) koji bez ikakvih skrupula pokušava ostvariti svoju viziju moderne Francuske uz pomoć plaćenog ubojice - lijepe, ali misteriozne grofice de Winter (Maimie McCoy).

Duhovite epizode nabijene akcijom u spoju s nevjerojatnim pustolovinama i odličnom produkcijom jamče seriju blockbusterskih kvaliteta i univerzalne privlačnosti.

U prvoj epizodi kapetan Treville (Hugo Spee) šalje najbolje mušketire iz kraljeve regimente da pronađu nestalog mušketira koji nosi kraljeva pisma. No, kardinal Richelieu želi osnažiti svoju političku moć pa nastoji dovesti u pitanje ugled mušketira. Hoće li kardinal uz pomoć lijepe i opasne grofice de Winter trijumfirati ili će mušketiri uspjeti zaštititi kralja i domovinu?

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...