Navigation Content

Brothers Green: Eats!

Brothers Green: Eats!

Brothers Green: Eats!

Upoznajte braću Josha i Mikea Greenfielda, koji zajedno čine ubitačni kulinarski duo 'Brothers Green'

INFO

Sažetak

Bez prave obuke, ali s dovoljno strasti za kuhanjem, Josh i Mike su se odomaćili u kuhinji od malih nogu. Sve što znaju naučili su sami - vježbanjem, istraživanjem, čitanjem kuharica i gledanjem TV kanala o kuhanju, a sada su na misiji širenja svojih jednostavnih, a ukusnih jela od kojih će vam poteći sline...

'Naša emisija je drugačija od svega što ste do sada vidjeli. To je savršen miks primamljive hrane, brzih i jednostavnih zalogaja koje svatko može napraviti u svojoj kuhinji, i sve to začinjeno vrhunskom glazbom iz svih krajeva svijeta', objasnili su braća Mike i Josh.

Dok se ostale emisije o kuhanju trude impresionirati gurmane s egzotičnim okusima i ekskluzivnim restoranima, braća Greenfield će donijeti revoluciju. Brothers Green: EATS! se fokusira na običnog čovjeka, odnosno kuhara amatera. Mike i Josh pripremaju nepretencioznu ali ukusnu hranu za ljude svih godina, koriste jednostavne sastojke koji su pristupačni i svima dostupni, na nevjerojatno lak i zabavan način!

Kako bi dodatno začinili show, u svojoj kuhinji ugostit će poznate goste, među kojima će biti Ed Sheeran, Enrique i mnogi drugi, a dosadne zvuke lupanja o šerpe zamijenit će vrhunski izbor glazbe primamljive kao i njihovi recepti.

Inače, Mike i Josh su dobro znane face s interneta, gdje su prvo i počeli peći svoj zanat i u opuštenoj atmosferi educiraju mlade ljude kako da unaprijede svoj kulinarski potencijal. Tako je njihova emisija o kuhanju na YouTube kanalu postala omiljeno mjesto strastvenih kuhara amatera jer predstavlja savršenu kombinaciju kuhanja, komedije, zabave.

Ubrzo zatim, braća su počela gostovati na američkoj nacionalnoj televiziji u 'Rachel Ray Showu' i u emisiji 'Chopped' na Food kanalu.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...