Megan Nolan (Candace Cameron) dobila je posao predavača na fakultetu, zbog čega se s kćeri Caitlin (Katie L. Hawkins) seli u novi grad.

Caitlin je osamljena, ostala je bez starih prijatelja, a u novom susjedstvu sve su samci bez djece. Zato, a i zato što voli pse, na prvi pogled se zaljubi u kuštravog psa kojega sretnu na cesti. Istog tog psa naći će koji dan kasnije u prihvatilištu za pse, kamo je majka povede da si izabere štenca kakvog želi.

Caitlin ne želi nikoga drugog nego zapuštenog i prljavog lutalicu kojega je odmah prepoznala. Između njih dvoje to je ljubav na prvi pogled...

Ali, Prince, kako ga je nazvala, nije lutalica. On je samo pobjegao od kuće kad ga je gazda ostavio samoga. Ben (Victor Webster) je posvuda zalijepio oglas s Jakeovom fotografijom, jer to je u stvari Prinčevo pravo ime. U prihvatilištu za pse dozna da je njegov pas dobio novi dom i odlazi po njega k Megan i Caitlin.

Caitlin je neutješna, no shvaća da je za Jakea bolje da se vrati kući u kojoj je odrastao, ali moli Bena da joj dopusti da ga povremeno viđa. I tako će se Jake i Caitlin i Ben i Megan sretati mnogo češće nego što se to sviđa ozbiljnoj i prezaposlenoj, ali privlačnoj Megan...