Jedan od neizvjesnijih parova četvrtfinala Europske lige svakako je dvoboj Club Bruggea i Dnipra. Dva 'dark horsa' ovosezonskog EL-a svoj su status favorita iz sjene zaslužili odličnim igrama tijekom cijelog natjecanja, a osobito prezentacijama u eliminacijskoj fazi natjecanja.Belgijski je sastav u dvije prethodne eliminacijske runde upisao četiri pobjede, i to protiv Aalborga koji je izbacio Dinamo te Bilićev Bešiktaš. Brugge odlično vodi legendarni Michel Predu'homme koji je od momčadi vrijedne šezdesetak milijuna eura načinio favorita za osvajanje belgijske Jupiler lige te barem četvrtfinalistu EL-a. Club Brugge se ove sezone vratio na europsku nogometnu mapu i tko zna koliki su mu dosezi!

Dnipro smo upoznali ove sezone u zadnjoj kvalifikacijskoj rundi za EL kada su Ukrajinci igrali protiv Hajduka i teškom mukom ga izbacili iz natjecanja. U međuvremenu Dnipro se predstavio kao vrlo ozbiljna ekipa s nekoliko vrlo dobrih igrača poput lijevokrilnog Konoplyanke kojeg u svom sastavu žele brojni europski klubovi, Tottenham na primjer. Dnipro je u prethodnim rundama natjecanja izbacio Ajax i Olympiacos te je tako zaslužio veliki respekt svih protivnika.

Kako će proći obračun dvaju vrlo dobrih momčadi, pogledajte na kanalu Arena 1 ili putem MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/