Navigation Content

Bajkovite kućice na drveću

Bajkovite kućice na drveću
SUB u 18:15AnimalHD

Treehouse Masters

Šaptač drveću Pete Nelson pokazuje nam kako zbližiti ljude s prirodom, stablo po stablo

INFO

Sažetak

Bajkovite kućice na drveću vode nas u veličanstveni svijet visoko u krošnjama stabala kroz koji nas vodi vizionar, šaptač drveću Pete Nelson. Pretvarajući mirne kutke prirode u savršeno utočište Pete dizajnira privatne oaze za one koji se žele ponovno povezati s prirodom i probuditi dijete u sebi.

Pete će nam pokazati kako se gradi jednostavna kućica u dvorištu, ali i kućice s više soba koje se protežu preko nekoliko stabala s funkcionalnim vodovodom i strujom.

Hit sezone su avanturističke kućice koje služe za vježbanje, a koje uključuju žice i ljuljačke, mostove nadahnute Indianom Jonesom i tajne ulaze. Pete je gradio kućicu na drveću u obliku levitirajućeg svjetionika i studio za snimanje u krošnjama koji spaja glazbu i prirodu u jedno.

Prilagođavanje prevrtljivosti majke prirode uvijek je najveći zadatak za Petea i tim koji čine njegovi sinovi Henry i Charlie. U nadolazećim epizodama, Pete stvara skrovište od saća za par iz Washingtona, meditacijsku Meku sa zidom od soli u kućici od javora i plutajuću kućicu na drveću u Maineu.

Osim što gradi kućice, Pete sa suprugom Judy i kćerkom Emily vodi resort u krošnjama - Treehouse Point u Washingtonu, pansion koji osim noćenja i doručka, ljudima nudi bijeg od suvremene stvarnosti.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...