Navigation Content

Kako biti nesretan

Kako biti nesretan

Anleitung zum Unglücklichsein

Tiffany je neurotična, zlovoljna, praznovjerna, kontradiktorna, slobodna mlada žena u kasnim 20-ima. Čini joj se da joj za svakim teško stečenim trenutkom sreće slijedi neka vrsta katastrofe. Pa zašto svi toliko teže da je nađu?

INFO

RedateljSherry Hormann

GlumciJohanna Wokalek, Iris Berben, Richy Müller, David Kross

Sažetak

Tiffany Blechschmid je neurotična, zlovoljna, praznovjerna, kontradiktorna i, ne iznenađuje, slobodna mlada žena u kasnim 20-ima.

Iako prodaje kolačiće sreće u svojoj delikatesnoj radnji u Berlinu, vrlo je nepovjerljiva prema dobroj sudbini, a posebice prema sreći. Čini joj se da za svakim teško stečenim trenutkom sreće slijedi neka vrsta katastrofe.

To je dovoljno da posumnja u cijeli koncept sreće. Zašto svi toliko teže da je nađu? Ima li uvijek neke veze s ljubavlju? I zašto uvijek zabrljamo baš kad joj se približimo kao kad se čovjek iz Tiffanynih snova iznenada pojavio kao stvarna osoba od krvi i mesa?
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...