U zadnjem susretu 29. kola engleske nogometne lige Liverpool gostuje kod uvijek solidnog Swanseaja. Velški sastav i ove sezone igra na gornjoj granici svojih mogućnosti i drži se gornjeg dijela tablice, a nema nikakve sumnje da će pružiti žestok otpor Redsima.


Prije nego što je postao trener Liverpoola, Brendan Rodgers dvije sezone vodio je baš Swansea i možemo reći da je baš tamo usavršio svoj trenerski zanat te zaslužio poziv s Anfielda. U Zaljevu labudova rado se sjećaju Rodgersa, no dobri odnosi s bivšim trenerom neće spriječiti igrače Swanseaja da se čak i dodatno potrude ovoga ponedjeljka zaustaviti zahuktale Redse! Otočkom rivalitetu nema premca! Liverpool je prošle nedjelje kiksao u kupu ne uspjevši pobijediti drugoligaša, no u zadnje vrijeme drži visoku prvenstvenu formu zahvaljujući kojoj se potpuno vratio u igru za mjesta koja vode u LP naredne sezone. 

U ovoj fazi sezone kalkuliranja više nema i baš u svakoj utakmici valja ići na pobjedu. Od kada je iz Swanseaja prešao u Liverpool, Rodgers nije uspio slaviti na Liberty Stadionu. Ovoga ponedjeljka ta pobjeda mu je silno potrebna, a hoće li do nje i stići, pogledajte na kanalu SportKlub 2 ili putem PPV usluge.