U subotu popodne na rasporedu je najveća utakmica domaćeg klupskog nogometa, igra se vječni derbi Hajduka i Dinama. Drugo ovosezonsko gostovanje Modrih na Poljudu mogli bi obilježiti oni najmlađi i uz to najtalentiraniji igrači; Hajdukovi Balić i Vlašić te Dinamovi Čorić i Pjaca. Što reći, nego da je spektakl zajamčen!Modri sastav u ovaj susret ulazi kao neprijeporni lider prvenstva i, izvjesno je, kao stari/novi prvak MAXtv Prve lige, no ta činjenica neće oduzeti ni malo draži ovome derbiju. Sudari Bijelih i Modrih uvijek donose posebno ozračje, a snažne emocije su u igri kako na terenu, tako i oko njega. Zbog problema na relaciji HNS - Hajduk, atmosfera na tribinama će ove subote biti vjerojatno luđa nego inače, nadajmo se, u korist nogometa. Bilo kako bilo, očekuje nas vrlo zanimljiva utakmica i žestoka borba za svaki pedalj terena kao da je riječ o kakvom finalu, a ne 'običnom' prvenstvenom susretu!

Navijači Hajduka nade polažu u tandem Balić - Vlašić koji zadnjih tjedana funkcionira odlično. Otkako je potpisao ugovor i obećao vjernost Hajduku, dugopoljski Pirlo briljira i zaista mu sve polazi od noge; zabija, asistira i svakim potezom potvrđuje talent. Nema više nikakve sumnje da Hajduk i Vatreni u Baliću imaju strašan potencijal, a koliki su mu dosezi, pokazat će i ovaj derbi; riješi li Andrija i Dinamo, svi će se morati složiti da njegov talent nema granica i da smo dobili pravog veznjaka!

Balić, Vlašić, Čorić, Pjaca; pravi je užitak gledati te mlade igrače na djelu i zamišljati ih jednog dana u svetom dresu reprezentacije. Koji će od njih obilježiti ovaj derbi, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/