Zadnji susret 24. kola MAXtv Prve lige igraju Lokomotiva i Rijeka ovoga ponedjeljka. Prilika je to da se Ivkovićevi Lokosi iskupe za grozne kup partije koje su pružili protiv Riječana zadnjih tjedana. Podsjetimo, Riječani su u dva četvrtfinalna kup susreta Lokomotivi zabili osam komada – na Kantridi je bilo 4-1, a prije par dana u Kranjčevićevoj Kekovi su igrači slavili sa 4-0.Trener Lokosa Ivković je nakon drugog teškog poraza u kupu osjetio potrebu ispričati se nogometnoj javnosti za katastrofalan pristup svojih igrača u tom susretu. Mladi igrači Lokomotive taj su susret zaista odigrali ispod svake razine – predali su se zapravo bez borbe računajući da je prednost Rijeke nedostižna. Takav ne baš sportski pristup razbjesnio je Ivkovića pa ne čude teške riječi Lokomotivina trenera. 

Prilika za iskupljenje Lokosima je stigla ekspresno, već ovog ponedjeljka Rukavina i ostali imaju šansu 'skinuti mrlju sa svog imena' i odigrati jedan pravi meč protiv jakog protivnika. U prvenstvu Lokosi imaju velikih ambicija i žele dohvatiti 'Europu', po mogućnosti na račun svog velikog rivala Hajduka, a u toj borbi svaki im je bod važan. Rijeka jest bolja od Lokomotive, no ne toliko koliko pokazuju recentni rezultati. 

U ponedjeljak bismo mogli gledati jednu bitno drugačiju utakmicu Rijeke i Lokomotive, utakmicu koja će biti svojevrsni test karaktera Ivkovićeva sastava. Hoće li Lokosi položiti taj test, pogledajte na kanalu Arena 1 ili putem MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/