Navigation Content
Otmica

Solo per amore

Antonia Liskova u talijanskoj krimi-seriji o obitelji koja proživljava noćnu moru identičnu onoj koja ju je zadesila prije 20 godina – otmicu

INFO

GlumciAntonia Liskova, Massimo Poggio, Kaspar Capparoni, Valentina Cervi, Simon Grechi, Camilla Filippi

Sažetak

Elena (Antonia Liskova) i Pietro (Massimo Poggio) sretno su zaljubljen par koji ima dvije divne kćeri i raskošnu vilu u predgrađu te obiteljski ladanjski klub. Međutim, nakon Pietrove iznenadne otmice čini se da se ponavlja noćna mora koju je Elena proživjela prije 20 godina, a s njom dolazi i novo, zapanjujuće otkriće.

Istragu Pietrove otmice vodi inspektor Giordano Testa (Kaspar Capparoni), čovjek koji je spasio Elenu od njezinih otmičara i naposljetku se ludo zaljubio u nju. No, Elena nikad nije prestala voljeti svojeg supruga Pietra, čak ni sada kad se čini da Pietro od nje skriva mračnu tajnu.

Istina upućuje na to da je Pietro član bande koja je otela Elenu, a vođa bande Sandro Alfieri (Pietro Genuardi) vratio se u Italiju po otkupninu koja mu nikad nije isplaćena, bar ne u obliku novca.

Pietru se sada želi osvetiti čak i njegova bivša djevojka iz doba kad je bio član bande, a koja je promijenila ime i sada se zove Gloria Keller (Valentina Cervicervi). Ona surađuje sa Sandrom i uspijeva se ubaciti u posao obitelji Ferrante te zavodi Elenina brata Gabriela (Simon Grechi) koji već ima zaručnicu, Irene Fiore (Camilla Filippi). Njezin je cilj uništiti njihov obiteljski posao kupnjom dijela tvrtke kako bi ga razorila.

Giordano Eleni govori da je Pietro bio član bande koja ju je otela i tim je informacijama pokušava osvojiti. U međuvremenu, Pietro bježi otmičarima te u bijegu pokušava otkriti što doista stoji iza otmice njegove supruge. Elena zapravo nije oteta zbog novca, nego zbog memoara koje je napisao 'mafioso pentito' (bivši član mafije koji surađuje sa sudskim vlastima u zamjenu za nagodbu) koji je te vrijedne memoare povjerio njezinu ocu, odvjetniku Aldu Ferrantu (Paolo Malco).

Sada se svi žele dočepati tih nestalih memoara koji kriju inkriminirajuće dokaze o povezanosti visokih gradskih dužnosnika i mafije. Giordano Testa sve se više upliće u cijelu aferu. Očajnički pokušava pridobiti Eleninu ljubav, ali mora spriječiti Pietra da sazna cijelu istinu.

Međutim, uz pomoć Sandra i njegova brata Claudija (Lorenzo Balducci), Pietro doznaje da memoari postoje, ali spoznaje i zapanjujuću istinu. Doznaje da je dijete za koje su vjerovali da je preminulo dok je njegova supruga bila oteta, zapravo živo...
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...