Na startu proljetnog dijela sezone Slaven Belupo imao je tri gostovanja za redom i sva je tri izgubio. Nervoza i strah od povratka u borbu za ostanak u ligi već su se počeli uvlačiti u koprivničke redove, no prošlog vikenda stigla je pobjeda protiv Istre koja je Belupo vratila u sigurnu sredinu tablice. Ove subote Slaven gostuje kod Rijeke na Kantridi i ne gaji iluzije o pozitivnom rezultatu. Riječani su u prošlom kolu remizirali kod borbenog Splita, a neki kvalitetniji rezultat spriječio je teren natopljen kišom i vrlo težak za igru. Remi u gostima kod Vulićevog Splita Kek nije protumačio kao kiks, no isti rezultat protiv Slavena svakako bi bio svrstan u spomenutu kategoriju. 

Prošlo je već nekoliko tjedana od kada je Rijeka popunila redove s nekolicinom novih veznjaka i možemo ocijeniti da je prošla prva faza adaptacije, odnosno da je došlo vrijeme da Rijeka svoju igru podigne na viši nivo. S moćnim i u Serie A školovanim Radoševićem te polivalentnim Bradarićem, prvoligaš s Kantride ima sve predispozicije za napredak, a nema sumnje da će Kek znati uklopiti njihove kvalitete u ionako vrlo dobru momčad Rijeke. Možda baš protiv Belupa budemo vidjeli jednu novu Rijeku, čak moćniju nego jesenas. 

Belupo na Kantridi i na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/