Navigation Content

Kako izgraditi planet

Kako izgraditi planet

How to Build a Planet

Kako pristupiti izgradnji planeta, solarnog sustava i galaksije bez ikakvih pomagala i sredstava, i što se događa ako se neki dio izvede pogrešno?

INFO

Sažetak

Ova uzbudljiva serija temelji se na posebno snimljenim razgovorima s najznačajnijim svjetskim znanstvenicima i inženjerima. Počevši od sirovina kao što su plin, zemlja, led i metal, uz primjenu fantastičnih ostvarenja interaktivne računalne grafike, korak po korak, ova serija pokazuje kako je nastao naš svijet.

Glavni poslovođa ove kozmičke gradnje nadgleda svaku fazu nastajanja planeta, solarnog sustava i galaksije, ali kao i u svakom graditeljskom projektu, bit će tu i pogrešaka - mjesec će se naći na pogrešnome mjestu, ili će u sastavu tla biti malo previše željeza.

Čak će i neznatne usputne pogreške dovesti do iznenadnih posljedica. Ove će pogreške iznjedriti prave spoznaje o razlozima zbog kojih su naš planet i solarni sustav za nas upravo savršeni.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...