Navigation Content

Klimatski zločini

Klimatski zločini

Climate Crisis

Klimatske promjene smatraju se najvećom opasnosti za prirodu i čovječanstvo

INFO

Sažetak

Borba protiv klimatskih promjena dominantna je tema našeg doba. Organizacije za zaštitu okoliša prometnule su je u svoj glavni cilj, a međunarodna zajednica nada se da će zaustaviti klimatske promjene ako na njih godišnje utroši 100 milijarda dolara.

No kamo odlazi taj novac? Štite li zapravo ti projekti ljude i prirodu? U dokumentarnom filmu "Klimatski zločini" istražit ćemo kako funkcionira zaštita klime te razotkriti uznemirujuće činjenice: daleko od globalnih konferencija i slatkorječivih govora, diljem svijeta niču razorni megaprojekti, i to u ime očuvanja klime.

Poljoprivrednici više ne proizvode hranu, nego umjesto toga sade monstruozno velika polja kukuruza. U Indoneziji plantaže za proizvodnju palmina ulja uništavaju prašumu koja je temelj postojanja orangutana. Ovo je film koji se ne slaže s općim odobravanjem kada je riječ o očuvanju klime.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...