Navigation Content

Neporeciva krivnja

Neporeciva krivnja

Undeniable

Dvadesetak godina nakon što je svjedočila ubojstvu svoje majke, Claire Goose prepoznaje ubojicu u uglednom onkologu

INFO

GlumciPeter Firth, Claire Goose, Pippa Haywood, Christine Bottomley, Robert Pugh, Nick Lee, Diana Kent

Sažetak

Kao dijete Jane Philips (Claire Goose) preživjela je okrutni napad nepoznatog stranca tijekom kojega je njezina majka ubijena. Ubojica nikad nije pronađen.

Dvadeset i jednu godinu poslije Jane očekuje rođenje svog drugog djeteta, ali se i dalje bori s psihičkim posljedicama toga kobnog dana. Tijekom liječničkog pregleda u mjesnoj općoj bolnici Jane iznenada susreće čovjeka za kojeg je uvjerena da je ubio njezinu majku. Andrew Rawlins (Peter Firth) istaknuti je onkolog i član liječničkog vijeća te optužbu s prijezirom porekne.

Pa ipak Andrew je suspendiran za vrijeme istrage koja otkrije nedosljednosti i u Andrewovom i Janeinom svjedočenju te dovede u pitanje njihovu iskrenost. Zbog stresa naruše se odnosi i u njihovim obiteljima. Andrew zbog velikog pritiska popusti i nevoljko se podvrgne krvnim pretragama.

Glavna istražiteljica Ali Hall (Pippa Haywood), koja je prvotno vodila taj slučaj ubojstva, uvjerena je da će pretrage nesumnjivo dokazati Andrewovu krivnju. Međutim, unatoč velikim očekivanjima, njegov se nalaz ne poklapa s tragovima DNK prikupljenima iz dokaza. Krajem prve epizode Andrewova je nevinost jasno dokazana.

Unatoč neospornim dokazima, Jane je i dalje uvjerena da je Andrew kriv. A kada se Andrew vrati na posao, ona ga pred svima u bolnici napadne. Kada se istraga usmjeri na Janeinu prošlost, njezinu odanu saveznicu Ali Hall razriješe dužnosti.

Andrewov odnos s najstarijom kćeri Kate također se našao na kušnji. Kao odvjetnica i odana kći, ona je tijekom cijelog procesa nesebično branila svojega oca, ali kada se suoči s proturječnim dokazima, posumnja u njega. Andrew, međutim, samo još više poljulja njezino samopouzdanje. Nije li to nezahvalan i neljubazan potez za jednog oca?

Janeina se upornost na kraju ipak isplatila. Ona pronađe Andrewovu bivšu ženu Isobel (Diana Kent), nekad liječnicu, a sada okorjelu alkoholičarku. Jane uspijeva nagovoriti Ali Hall da pomnije istraži početak Andrewove liječničke karijere. Na površinu ispliva profil nasilnog egoista koji katkad nije u doticaju sa stvarnosti. A Isobel otkrije još jednu informaciju koja će na kraju biti presudna...
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...