Navigation Content

Ana Karenjina

Ana Karenjina

Anna Karenina

"Ana Karenjina" jedna je od najvećih ljubavnih priča ikad napisanih

INFO

RedateljChristian Duguay

GlumciVittoria Puccini, Santiago Cabrera, Benjamin Sadler, Lou De Laage

Sažetak

"Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu, svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način."
Lav Tolstoj, Ana Karenjina

Ana i Kiti. Dva života. Jedan - život očajničke strasti koja završava tragedijom, a drugi - život koji se ostvaruje kroz ljubav. Dvije sudbine koje se isprepleću i rađaju dvije priče koje su toliko različite, a opet, pokreće ih ista čežnja - pronaći ljubav koja će im u potpunosti dopustiti da budu ono što jesu, živjeti život bez pokoravanja zahtjevima društva.

Nakon desetaka filmskih i televizijskih adaptacija, priča o Ani Karenjini u ovoj je dvodijelnoj mini-seriji prikazana iz novog kuta, a oživljeni su i dijelovi romana koji se često zanemaruju. Strastvena priča o dvjema ženama, Ani i Kiti, tragedija i ostvarenje dirljive i nesavršene radosti, osjećaja i razuma, isprepletanje izuzetne ljubavi i svakidašnje ljubavi u originalnoj, svevremenskoj sagi.

Likovi kao što su Levin, Karenjin, Serjoža, Vronski, Doli i Stiva donose nam dojmljiv prikaz istine o ljubavi, braku, rastavi, djeci, no, prije svega, natjerat će nas na razmišljanje o vlastitom postojanju.

Međunarodna koprodukcija snimljena je u netaknutoj prirodi Litve i Latvije, s međunarodnom glumačkom postavom iz Italije, Njemačke, Francuske i Španjolske, u režiji kanadskog redatelja Christiana Duguayja, koji je režirao i uspješne mini-serije kao što su Coco Chanel, Sv. Augustin i Pepeljuga.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...