Navigation Content

Robbie Williams: Večer u Palladiumu

Robbie Williams: Večer u Palladiumu

Robbie Williams: One Night at the Palladium

Ovo je obavezna "lektira" za milijune Robbiejevih obožavatelja iz cijelog svijeta. Robbie Williams ima novi šou s big bandom - nastup uživo iz legendarne britanske dvorane London Palladium

INFO

Sažetak

Izdanje novog albuma "Swings Both Ways" Robbie Williams popratio je posebnom večeri zabave u kojoj donosi svoje interpretacije klasičnih hitova swinga uz nove pjesme koje je skladao sa svojim dugogodišnjim glazbenim suradnikom Guyem Chambersom.

Na pozornici će se Robbieju pridružiti zvijezde kao što su Lily Allen, Miss Piggy i žabac Kermit iz Muppeta.
Ovaj su potez obožavatelji željno iščekivali. Robbiejev prvi album swinga "Swing When You're Winning", izdan 2001., njegov je do danas najuspješniji album. Prodao se u više od sedam milijuna primjeraka diljem svijeta, a u Argentini, Australiji, Austriji, Njemačkoj, Nizozemskoj, Novom Zelandu, Švedskoj i Švicarskoj dosegao je platinastu nakladu.

"Swings Both Ways", izdan u studenom 2013., donosi obrade standarda kao što su "Puttin' On The Ritz" i "Dream A Little Dream", kao i nove pjesme koje uključuju singl "Go Gentle", napisanu o Robbijevoj kćerkici. Neka od najvećih glazbenih imena našla su se u duetu s Robbiejem na novom albumu, uključujući Lily Allen i Rufusa Wainwrighta, te Michaela Bublea, Kelly Clarkson i Ollyja Mursa.

"One Night At The Palladium" prava je poslastica za Robbiejeve obožavatelje kao i sve ostale koji vole sjajan swing i big bandove.
Nastupaju: Robbie Williams, Lily Allen, Rufus Wainwright i Muppeti.

Jeste li znali?
Robbiejev prvi album swinga "Swing When You're Winning" proveo je šest uzastopnih tjedana na vrhu britanske ljestvice albuma i dobio sedmerostruko platinasti status. DVD nastup uživo još uvijek je u Europi jedan od najprodavanijih glazbenih DVD-a svih vremena.

U Ujedinjenom Kraljevstvu je stekao šesterostruko platinast status, a dvostruko je platinast bio u Njemačkoj.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...