Navigation Content

Merlin i knjiga zvijeri

Merlin i knjiga zvijeri

Merlin and the Book of Beasts

U kraljevstvu koje je progutala tama on je najmračniji vitez

INFO

RedateljWarren P. Sonoda

GlumciJames Callis, Laura Harris, Jesse Moss, Patrick Sabongui, Donald Adams

Sažetak

Zli čarobnjak Arkadian (Jim Thorburn), zajedno sa svojim zvijerima iz čarobne knjige, preuzeo je vlast u Camelotu. Princeza Avlynn (Laura Harris), kći kralja Arthura i Guinevere, odlazi pronaći Merlina kako bi pomogao Camelotu.

Ona također mora pronaći legendarni mač Excalibur pomoću kojeg bi mogla povesti vitezove u borbu protiv Arkadiana i njegovih zvijeri. No, prvo mora pronaći starog Merlina (James Callis), koji je okrenuo leđa svijetu te koji bi morao pronaći snagu i volju za borbu protiv mladog i moćnog neprijatelja.

Uzbudljiv televizijski film 'Merlin i knjiga zvijeri', poznatog Sci-Fi kanala, zanimljiva je fantazija u kojoj su glavne uloge pripale Jamesu Callisu, kojeg će svi obožavatelji znanstvene fantastike instantno prepoznati kao doktora Gaiusa Baltara u vjerojatno najboljoj SF seriji svih vremena 'Battlestar Galactice', te lijepa Laura Harris, koju smo već imali prilike upoznati na programu RTL-a u krimi seriji 'Ženski klub' (Woman's Murder Club), u ovom atraktivnom filmu, koji će nas odvesti u svijet viteštva i čarobnjaštva u dobro poznato kraljevstvo kralja Arthura.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...