Jedan od najatraktivnijih dvoboja šestoga kola po skupinama Europske lige igra se u Istanbulu, a sastaju se Bešiktaš i Tottenham. Obje momčadi su već ostvarile plasman u 1/16 finala EL-a, a njihov međusobni dvoboj odlučit će tko će osvojiti prvo mjesto u ovoj skupini i time imati lakši ždrijeb u prvoj eliminacijskoj rundi.Uoči zadnjega kola Pijetlovi drže prvu poziciju s dva boda više od Bešiktaša što znači da bi Bilićeva momčad pobjedom preuzela vrh tablice. Biliću 'cvjetaju ruže' u Istanbulu; već par kola za redom Bešiktaš drži prvu poziciju turske lige, momčad igra dobro, a raspoloženje u svlačionici je na zavidnoj razini. 

Bešiktaš će u meč protiv Tottenhama ući motiviran i s jasnom namjerom da pobijedi uglednog protivnika i uzme prvu poziciju skupine C. Turski se sastav zaželio jakih europskih utakmica; zadnju Ligu prvaka igrali su prije pet sezona, a prošle su sezone izbačeni iz kvalifikacija za EL budući da ih se teretilo za namještanje utakmica u turskoj ligi. Uza sve to, Slaven Bilić ima dodatan motiv u ovom susretu – računa da bi mu pobjeđivati engleske prvoligaše mogao biti i stalan posao...

Na gostovanjima u Europskoj ligi Tottenham redovito igra u 'šarenom' sastavu. Hoće li mu se takva taktika ovoga četvrtka 'obiti o glavu', pogledajte na kanalu Arena 4 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/Kupi Sportski ili Sportski Plus paket i prati vrhunske sportske događaje.
Prati najuzbudljivije utakmice UEFA-e, MAXtv Prve Lige i utrke Formule 1 - MAXtv to GO.