Prvi susret 18. kola MAXtv Prve lige igra se u Kranjčevićevoj gdje kao hit prvenstva Zagreb dočekuje Istru. Tijekom cijele sezone Pjesnici igraju dobar nogomet, no njihova prošlotjedna prezentacija na praznom Poljudu zaslužila je zaista velike pohvale. Takav pozitivno drzak sportski gard dugo nismo vidjeli u domaćim nogometnim sferama!Pobjedom protiv Hajduka Zagrebaši su došli u poziciju da smiju razmišljati i o četvrtom mjestu na tablici Prve lige. U slučaju da Pjesnici ovog petka riješe i Istru, barem će na jedan dan preskočiti Lokomotivu i zasjesti na poziciju koja vjerojatno donosi plasman u 'Europu'. Takvom razvoju sezone Pjesnika nisu se nadali ni njihovi najoptimističniji navijači. 

Istrani su u prošlom kolu pretrpjeli još jedan težak poraz - ovog puta demolirao ih je Dinamo na Drosini zabivši Pamićevom sastavu četiri komada. Pulski sastav jedva čeka kraj jesenske polusezone i zimsku pauzu tijekom koje se nadaju konsolidirati. U ovom trenutku Istra je momčad u rangu davljenika s dna tablice Prve lige, a u gostima kod razigranog Zagreba nema se čemu nadati.

Zagreb protiv Istre na kanalu Arena 1 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/.
Kupi Sportski ili Sportski Plus paket i prati vrhunske sportske događaje.
Prati najuzbudljivije utakmice UEFA-e, MAXtv Prve Lige i utrke Formule 1 - MAXtv to GO.