Navigation Content

Potraga za blagom

Potraga za blagom

Treasure Hunters

Potonulo blago, svjetlucavi dragulji i plemeniti metali...

INFO

Sažetak

Priče o blagu, izgubljenom i nađenom, prirodnom ili stvorenom, očaravaju nas i zadivljuju tisućama godina. No ono najvrednije nije ono iz naše mašte ili iz bajki, ono je baš tu, na Zemlji.

Dakle, što je najvrednije blago na kugli zemaljskoj? Zlato, dijamanti, ambra ili možda Tutankhamonovo blago? Što smo naučili o sebi i svom planetu otkrićem tih neprocjenjivih bogatstava, koja su često skrivena duboko u Zemljinoj kori?

U ovom dvodijelnom dokumentarnom filmu prepunom zanimljivih pojedinosti duboko ćemo kopati kako bismo razotkrili neobične anegdote što se skrivaju iza naših najvećih bogatstava - od otkrića zahvaljujući sretnim slučajnostima do neopisivog ljudskog truda pri crpljenju tih bogatstava.

Ovi će filmovi isplesti uzbudljivu priču sa zapanjujućim činjenicama i brojkama i otkriti što leži ispod površine našeg čudesnog planeta.
Valja samo zagrepsti po površini.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...