Navigation Content

Čudovišni strojevi

Čudovišni strojevi
PON u 16:35NickJrCro

Heavy Metal Monsters

Najveći i najmoćniji strojevi hvataju se u koštac s najtežim poslovima na svijetu

INFO

Sažetak

Najveći i najmoćniji strojevi hvataju se u koštac s najtežim poslovima na svijetu u najtežim uvjetima, od rušenja stabala, rudarenja i gradnje do lomljenja leda radi sprečavanja katastrofa. Ovim gorostasima nijedan posao nije pretežak.

Pogledajte što se dogodi kad se spoje moćni strojevi i najteži vremenski uvjeti. I prije ste viđali velike strojeve, ali nikad u ovako ekstremnim uvjetima. Čudovišni strojevi hvataju se u koštac s olujnim vjetrom, velikim nadmorskim visinama, osekom i silovitim poplavama.

U svakoj uzbudljivoj epizodi vidjet ćete po dva gorostasna stroja. Pripremite se za munjevitu akciju od rudarenja visoko u Stjenjaku do rušenja divovskih stabala na Aljasci. Uzbudljiv vizualni stil ove serije ostavit će vas bez daha.

Uživajte u kristalno čistim širokokutnim snimkama u visokoj rezoluciji. Oduševit će vas nevjerojatne lokacije, neposredni krupni kadrovi mini kamera i ručnih kamera zbog kojih ćete se osjećati kao da ste na mjestu događaja.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...