Derbi začelja 17. kola MAXtv Prve lige igra se u Koprivnici gdje probuđeni Slaven dočekuje Zadar. Čini se da je domaćem sastavu dobro sjela promjena trenera jer otkad je Scoria otišao, a Čačić sjeo na klupu Slavena, koprivnički sastav bilježi samo dobre rezultate.U zadnja tri susreta Belupo je remizirao s Rijekom i Lokomotivom te pobijedio Split, što su rezultati za svaki respekt; rezultati koji bi bili dodatno oplemenjeni kakvom pobjedom protiv Zadra. Poznata je stvar da pobjeda protiv direktnog rivala vrijedi dvostruko, a Zadar je Slavenov najveći rival u borbi za ostanak u ligi. Zbog toga valja očekivati vrlo ofenzivne Farmaceute svjesne da im trobod iz ovog susreta donosi 'mir u kući' pred zimsku prvenstvenu pauzu.

Zadranima je jasno da bi ih poraz u ovom meču prikovao za dno tablice i da bi na zimsku pauzu išli kao fenjeraši. Takav scenarij Ćiro pod svaku cijenu želi izbjeći, no sudeći prema rezultatima Zadrana zadnjih tjedana, čini se da Ćirina čarolija kopni...

Što će se dogoditi u derbiju začelja 17. kola Prve lige, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/Kupi Sportski ili Sportski Plus paket i prati vrhunske sportske događaje.
Prati najuzbudljivije utakmice UEFA-e, MAXtv Prve Lige i utrke Formule 1 - MAXtv to GO.