Nedjeljni program šesnaestoga kola MAXtv Prve lige otvaraju Lokomotiva i Slaven Belupo. Ova dva rivala su u prethodnom kolu ostvarila dijametralno suprotne rezultate; Belupo je pod ravnanjem novog trenera Čačića napokon stigao do pobjede i barem na jedno kolo pobjegao s dna tablice, a Lokosi su na Kantridi doživjeli pravu katastrofu – primili su šest komada za najuvjerljiviji poraz sezone.



U međuvremenu su se i jedni i drugi zbog reprezentativne pauze pripremali za završni dio jesenske polusezone, a sva je prilika da je spomenuta pauza bolje sjela Lokosima koji su se stigli oporaviti od teškog poraza. Zagrebačka momčad će u ovom susretu ponijeti ulogu favorita, no Ivković sigurno neće podcijeniti 'probuđene' Koprivničane. Od kada je Scoria dobio otkaz, igrači Belupa su u dva susreta sakupili četiri boda, i to protiv respektabilnih protivnika poput Rijeke i Splita, stoga je očito da im je promjena trenera dobro sjela. Slaven se ne može nadigravati s poletnijim i tehnički boljim Lokosima, no može stati čvrsto, disciplinirano se braniti i čekati svoju priliku. 

Valja očekivati dominaciju Lokomotive i loptu u nogama Ivkovićevog sastava, no hoće li svoj višak kvalitete okruniti pobjedom, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/



Kupi Sportski ili Sportski Plus paket i prati vrhunske sportske događaje.
Prati najuzbudljivije utakmice UEFA-e, MAXtv Prve Lige i utrke Formule 1 - MAXtv to GO.