Povratak u pravu natjecateljsku formu reprezentacija Nizozemske potražit će u srijedu putem prijateljskog susreta protiv Meksika. Nizozemci su preopušteno ušli u kvalifikacije za Euro 2016 i u prva tri susreta upisali čak dva poraza te tako već na startu kvalifikacija generirali priličan zaostatak.Oranje je izgubilo od Češke i Islanda, a nejaki Kazahstan su slomili tek pred sam kraj susreta. Očigledno je da su za nizozemsko opuštanje 'kriva' nova pravila prema kojima iz svake kvalifikacijske skupine najmanje dvije, a možda i tri reprezentacije idu na Euro pa su Robben i društvo, očito krivo procijenili da ne moraju igrati na najvišem nivou da bi se plasirali. Srećom po Nizozemce još uvijek ima dovoljno utakmica do kraja kvalifikacija te još stignu popraviti dojam i uzeti jedno od dva vodeća mjesta u skupini.

Meksiko će protiv Oranja istrčati u najjačem sastavu. Bit će tu i Hernandez i Vela i Dos Santos i većina ostalih Meksikanaca koji su nas rastužili u Recifeu. Za Meksiko će ovaj susret biti prilika da se revanširaju Nizozemskoj za ispadanje u osmini finala brazilskog mundijala. Podsjetimo, u tom susretu Meksiko je imao vodstvo sve do 88. minute, a tada su, u Cesarinijevom vremenu, Nizozemci zabili dva komada i rastužili El Tri. 

Nizozemci traže povratak u formu, Meksikanci žele revanš; bit će ovo nimalo prijateljska utakmica, a možete ju pratiti na kanalu SportKlub 2.