U srijedu popodne splitski Hajduk gostuje kod Novigrada u susretu osmine finala hrvatskog nogometnog kupa. Bit će to drugo za redom Hajdukovo kup gostovanje u Istri; podsjetimo, prije nekih mjesec dana Bijeli su igrali protiv Funtane i pobijedili priredivši zajedno s ljubaznim domaćinima pravu nogometnu feštu.Nema sumnje da će se sličan scenarij ponoviti i ovoga puta – domaći su već najavili da montažnim tribinama proširuju stadion do kapaciteta od dvije tisuće mjesta, organiziraju prigodan program, a stigla je i vijest da će pripadnici Torcide i svi drugi navijači Hajduka moći nabaviti karte po pristupačnijim cijenama. Zaista sjajna gesta ljubaznih istarskih domaćina.

Novigrad je do osmine finala kupa stigao pobijedivši dvije drugoligaške momčadi u prethodna dva kola; prvo su srušili Lučko, a zatim se revanširali Interu iz Zaprešića za prošlosezonsko izbacivanje u 1/8 finala kupa. U Novigradu se očito kvalitetno radi što je prepoznao i Tudor i sigurno neće podcijeniti ambicioznog domaćina. 

Može li Novigrad utakmicu protiv Hajduka odvesti u neizvjesne vode, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge.
Utakmicu pratite na 
Arenasport 3 kanalu ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/

Kupi Sportski ili Sportski Plus paket i prati vrhunske sportske događaje.